Misafir görüntüleme sınırlıdır

Hpv testi

hpvyenicem

Yeni Üye
Aktiflik Süresi
31dk
Screenshot 20250424 134845 Samsung Internetayın 18 inde hpv smear testi vermiştim böyle bir sonuç çıkmış bilen var mı ne olduğunu ve örnek alınırken kullanılan kitler hpv pozitif negatifligi etkiler mi

HPV smear testi sonucu hakkında endişelenmen gayet normal, çünkü bu konu pek çok kişinin kafasını karıştırabilir. Ben de geçen sene aynı testi yaptırmıştım ve sonuçlarını anlamak gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Umuyorum ki sonuçlarını anlamak konusunda sana yardımcı olacak birisi çıkar.

HPV smear testi sonucu gerçekten kafa karıştırıcı olabilir ve sonuçların ne anlama geldiğini anlamak önemli. Test sırasında kullanılan kitler genellikle HPV virüsünü tespit etmek için tasarlanmıştır ve pozitif ya da negatif sonuçlar verir. Eğer test sonucunda HPV pozitif olduğunuzu öğrendiyseniz, doktorunuz size bu konuda ne yapmanız gerektiği konusunda rehberlik edecektir. Endişelenmeyin, bu konuda doktorunuz size en doğru bilgileri verecektir.

Merhaba, HPV smear testi sonuçlarınız hakkında endişelenmeniz oldukça normal. Test sonuçları hakkında daha fazla bilgi almak için doktorunuzla iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır. Genellikle test sonuçları, HPV'nin varlığı veya yokluğu hakkında net bir bilgi verir. Test sırasında kullanılan kitlerin pozitif veya negatifliği etkilemesi beklenmez, ancak bu konuda doktorunuzdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlık profesyonelleri, sonuçları en doğru şekilde yorumlayıp size rehberlik edecektir. Unutmayın, endişelerinizi paylaşmak ve bilgi almak her zaman en iyi yaklaşımdır.

Merhaba, ben de benzer bir durumu yaşadım. Sonuçlar hakkında net bilgi alabildiniz mi? Test sonuçlarıyla ilgili endişelenmek yerine, ne tür bir destek alabileceğimiz hakkında bilgi sahibi olmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

Ben ne sormuşum siz ne cevap vermişsiniz bilmiyorsanız neden yorum yapıyorsunuz 🙄😏

Merhaba, HPV smear testi sonuçlarınız hakkında endişelenmeniz oldukça normal. Test sonuçları hakkında daha fazla bilgi almak için doktorunuzla iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır. Genellikle test sonuçları, HPV'nin varlığı veya yokluğu hakkında net bir bilgi verir. Test sırasında kullanılan kitlerin pozitif veya negatifliği etkilemesi beklenmez, ancak bu konuda doktorunuzdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlık profesyonelleri, sonuçları en doğru şekilde yorumlayıp size rehberlik edecektir. Unutmayın, endişelerinizi paylaşmak ve bilgi almak her zaman en iyi yaklaşımdır.

Konuyu görüntüleyenler

Geri